Каталог СКС   I  Наръчник Фъстъци и Сусам  I  Технологии   I   Открити дни  I Медии и Преса

За Поръчки: +359 887 353 393 I Отстъпки при ранни заявки на Базови семена

Нови Хоризонти за Садовския Фъстък

Садовския фъстък – с устойчив и иновативен подход, Семенарска Къща Садово не само възраждат фъстъкопроизводството в България, но и създават предпоставки за дългосрочен успех и развитие на сектора. С постоянни усилия за модернизация и иновации, компанията се превръща в ключов играч на българската и европейска сцена.

Традиции и Иновации

СКС е в центъра на иновациите и възраждането на фъстъкопроизводството в България през последните 4-5 години. Със страст и ангажимент, компанията инвестира значителни средства и усилия в модернизацията и разширяването на своите дейности. В този период Садово не само поддържа традициите в отглеждането на фъстъци, но и ги съчетава с новаторски подход и високи стандарти на качество.

Сътрудничеството с местни селскостопански производители е от ключово значение за успеха на проекта. Семенарска Къща Садово предоставя на фермерите съвременни технологии, обучение и ресурси, които допринасят за повишаване на производителността и качеството на продукцията. Този симбиозен модел на сътрудничество спомага за създаване на устойчива и процъфтяваща селскостопанска общност в региона.  Именно този тип партньрства вдъхват нов живот на Садовския фъстък.

Производството на сертифицирани семена от Семенарска Къща Садово се отличава с висок стандарт на качество и стриктно спазване на европейските стандарти. Тези семена са предназначени за разпространение на местния и международен пазар, като допринасят за устойчивото развитие на селскостопанската индустрия. Селекцията на сортове е фокусирана върху адаптацията към климатичните условия в България и максималния добив от всяка култура. 

С дейността си, Семенарска Къща Садово успешно разширява пазара си в областта на хранително вкусовата промишленост. С увеличаването на производствените обеми, компанията е в състояние да предложи висококачествени български фъстъци за нуждите на хранително вкусовата индустрия. Този успех се подчертава от установените партньорства и успешни продажби в Италия, Франция, Германия, Австрия и Швейцария.

Нови възмоxности пред индустриятa

С възраждането на отглеждането на фъстъци, компанията допринася активно за развитието на селскостопанския сектор в България. Иновативният и устойчив подход на СКС не само поддържа традициите в отглеждането на тази култура, но и ги трансформира в модерна и успешна индустрия. Този успех не само укрепва позициите на фирмата на местния и международен пазар, но и открива нови възможности за иновации и развитие в бъдеще.

Промо оферта "Базови Семена' до 30.06.2024

400 лева отстъпка на тон при заявка до 30.06.2024 - Поръчайте на 0887 353 393